Cauți un TV LG? Iată tot ce trebuie să știi despre acest brand

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Știați că, în medie, petrecem în jur de 4 ore pe zi în fața televizorului? Poate că această cifră nu vă spune prea multe, dar dacă o extrapolăm la termeni săptămânali, ne oferă un total de 28 de ore, iar dacă convertim datele în cifre anuale, calculul produce un rezultat de 2 luni pe an sau, cu alte cuvinte, o persoană de 65 de ani își va petrece 9 ani din viață uitându-se la televizor. De ce vă spunem asta? Ei bine, pentru că vrem să evidențiem importanța alegerii unui brand de încredere și a unui televizor care să corespundă nevoilor dumneavostră de spațiu și obiceiurilor dumneavostră de vizionare.

Un TV LG poate fi alegerea ideală, întruct compania are o experiență vastă în domeniu și dezvoltă de ani de zile tehnologii din ce în ce mai performante. Doriți să aflați care sunt cele mai bune modele de TV LG disponibile în 2021? Mai jos le găsiți prezentate în detaliu.

Cine este brand-ul LG?

LG este unul dintre cele mai prestigioase mărci din sectorul tehnologic în general și, atunci când vine vorba de realizarea televizoarelor , gigantul oferă dispozitive cu o calitate remarcabilă. Ecranele lor, în special, sunt un motiv de laudă în recenziile și opiniile consumatorilor din întreaga lume, deoarece televizoarele LG se remarcă prin definiția lor extraordinară, rezultatul anilor de muncă și cercetare.

Un smart TV OLED LG poate transforma modul în care vă bucurați de conținutul preferat, precum și modul în care interacționați cu alte dispozitive din casa dumneavostră. Marca este dedicată celei mai avansate tehnologii și implementează sisteme de inteligență artificială în televizoarele sale pentru a face minuni pentru experiența dvs. de utilizator, mai ales dacă le echipați cu dispozitivele multimedia adecvate, cum ar fi barele de sunet LG.

Câte tipuri de Smart TV LG există?

Smart TV LG OLED

Este posibil să fi auzit termenul OLED referindu-se la ecranele unor telefoane mobile de ultimă generație. Acest lucru este similar, deși nu este exact același. OLED este un acronim care provine de la „ diode organice care emit lumină ”. Această tehnologie poate produce cea mai bună calitate a imaginii care se găsește pe televizoarele din ziua de azi și este singura tehnologie capabilă să ofere negru și alb absolut strălucitor pentru fiecare pixel. Cum funcționează? Punctul său forte constă în capacitatea fiecărui pixel de a-și produce propria lumină (spre deosebire de ecranele LED, care utilizează o lumină de fundal pentru a-și lumina pixelii).

Smart TV LG Ultra HD 4K

Televizoarele Ultra HD 4K înlocuiesc televizoarele Full HD și au o rezoluție de până la 4 ori mai bună decât acestea. De fapt, au o rezoluție minimă de 3840 x 2160 pixeli, care este echivalentă cu două ecrane de 1080 pixeli în înălțime și două în lungime.

Una dintre marile preocupări pe care le-am găsit atunci când analizăm opiniile utilizatorilor este puținul conținut 4K disponibil. De ce vreau un smart TV 4K dacă nu există programe, seriale sau filme în 4K? Din fericire, catalogul este în creștere și există multe opțiuni pentru a vedea conținut de calitate. În plus, această tendință, pe termen lung, va prevala, așa că dacă trebuie să vă reînnoiți televizorul acum, este o idee bună să investiți puțin mai mult și să cumpărați un model Ultra HD 4K.

Smart TV LG Nanocell

Această tehnologie este cuprinsă pe ecrane OLED, dar merge puțin mai departe. Mai exact, LG încorporează un strat la televizoarele sale NANOCELL care face ca culorile primare să pară mai definite. În plus, previne desaturarea, adică o culoare mănâncă alta din cauza lipsei de intensitate. Denumirea acestei noi tehnologii se referă la grosimea stratului, care este de numai 1 nanometru, deși, în anumite modele, poate crește la 6 sau 7 nanometri.

Smart TV LG LED

Dacă LG OLED înseamnă „diodă emițătoare de lumină organică”, este ușor de ghicit că LED-ul face același lucru fără partea organică, adică „diodă emițătoare de lumină”. Aceste LED-uri sunt situate în spatele sau în jurul ecranului. Lumina de fundal trece prin cristalele lichide de pe ecran și permite imaginii să se afișeze. Este o tehnologie utilizată pe scară largă astăzi, deși este înlocuită încetul cu încetul cu inovatoarele OLED și Nanocell.

Cu siguranță, un TV LG OLED reprezină alegerea cea mai bună în momentul de față, mai ales dacă trebuie să luați în considerare un buget. LG Nanocell sunt ceva mai scumpe, iar LG LED nu sunt la fel de performante ca LG OLED. Veți avea parte de calitate surprinzătoare a imaginii și vă veți bucura din plin de conținutul preferat, fie el emisiuni, filme sau seriale. Alegeți dimensiunea, rezoluția și tehnologia în funcție de nevoile dumneavostră și cu siguranță nu veți da greși cu un smart TV LG. Nu degeaba este printre cele mai populare firme.




Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera