Cati calatori RATB au fost amendati de cand controlorii urca in autobuze cu jandarmi si politisti locali

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Numarul calatorilor amendati de controlorii RATB a scazut in ultima saptamana comparativ cu primele 14 zile ale lunii februarie, inregistrandu-se 2.683 amenzi.

Din cauza conflictelor aparute intre controlorii RATB si calatorii care circulau fara titluri de calatorie, directorul regiei a decis ca politistii locali si jandarmii sa insoteasca echipele de controlori.

Astfel, in ultima saptamana au fost date 2.683 de amenzi pentru pasagerii care nu aveau titluri de calatorie. Aceasta, in conditiile in care in prima saptamana a lunii februarie au fost aplicate 2.849 de sanctiuni contraventionale, iar in a doua saptamana a aceleiasi luni au fost date 2.744 de amenzi.

2.jpg

"Este in scadere numarul amenzilor date, dar trebuie sa tineti cont de faptul ca au crescut incasarile RATB. Regia are acum 270 de controlori, unii dintre acestia lucreaza si in weekend prin sondaj", a declarat Constantin Tobescu, reprezentant RATB.

De asemenea, acesta a spus ca joia trecuta controlorii RATB, alaturi de politistii locali si jandarmi, au organizat ample actiuni de verificare a titlurilor de calatorie ale pasagerilor in zone cheie ale Bucurestiului.

"Au fost organizate actiuni in zona Vitan, Bucur Obor, Republica, Stefan cel Mare. In primele trei ore au fost date 300 de sanctiuni contraventionale, adica in jur de 100 de amenzi pe ora", a mai precizat Tobescu.

1.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera