Cat va costa un loc in noua parcare supraetajata de la Obor, una dintre cele mai moderne din tara

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Administratia locala Sector 2 intentioneaza sa demareze lucrarile de constructie a unei parcari supraterane cu sase etaje, masinile urmand sa fie ridicate cu patru lifturi de mare capacitate si depozitate prin intermediul unui sistem inteligent de detectare al locurilor disponibile la fiecare nivel.

Estimez ca lucrarile la noua parcare supraetajata, ce va fi construita pe str. Ziduri Misi nr.4, vor incepe in luna septembrie 2016 si vor fi gata pana la jumatatea anului viitor. Va fi una dintre cele mai moderne parcari din Capitala, a declarat pentru RomaniaTV.net primarul Sectorului 2, Mugur Toader Mihai.

1.JPG

Noua parcare din zona Pietei Obor va avea un regim de inaltime compus din parter + 5 etaje + al 6-lea retras, astfel ca va fi suficient de incapatoare atat pentru soferii care vor veni la magazinul Obor sau la primarie, dar va putea fi folosita si de cei care lucreaza ori locuiesc in zona.

In timpul zilei, parcarea supraetajata va putea fi folosita in regim de inchiriere cu plata la ora de toti cei interesati, iar pe parcursul noptii va putea fi folosita de riverani. Deocamdata, nu a fost stabilit un pret de inchiriere insa va fi unul accesibil, in jurul sumei de 2 lei/ora, a explicat edilul Sectorului 2.

Smart-parkingul este prevazut cu cate 20 locuri de parcare pe fiecare etaj, la care se adauga inca opt locuri pe terasa. De asemenea, vor fi functionale patru lifturi exterioare, de mare capacitate, din care doua pentru urcarea si doua pentru coborarea autoturismelor.

Constructia este proiectata pentru un numar total de aproape 120 de locuri de parcare. Pentru a face peisajul din zona Obor cat mai placut, noua parcare va fi fatetata cu panouri verzi, suspendate in exterior, pe terasa cladirii fiind amenajate mai multe spatii verzi pentru relaxare.

2.jpg
2 comentarii

Cat va costa un loc in noua parcare supraetajata de la Obor, una dintre cele mai moderne din tara
Ady
#1 -

sa facem parcari

Avem la Obor o parcare subterana absolut inutila pentru ca e prea scumpa (parcarea din sens), riveranii ar putea parca acolo daca nu era 400 RON pe luna, avem parcarea din jurul primariei, avem parcarea din fata magazinului Bucur-Obor, parcarea din stanga pietei, din dreapta pietei, parcarea subterana a pietei, plus inca o parcare sub+supraterana ce urmeaza sa fie facuta pentru mall-ul de vis-a-vis de piata Obor. Sa mai facem una zic, ca la Obor e nevoie de parcari, nu in cartierul dormitor Tei-Colentina. La Obor nu au riveranii parcare. La Obor trebuie transport in comun bine organizat sau o comunicare mai buna (parcarea subterana a pietei e mai mereu goala). Mergea un metrou de suprafata pe linia de tren care vine pe langa viitorul mall, cu statii pe la Baicului, dna Ghica, Fundeni, Dragonul Rosu, etc. Infrastructura este, mai e nevoie de initiativa.
In parcarea cea noua vor intra doua masini la 2 minute? Sigur va rezolva problema in zona. Alta constructie, iar praf, iar bani cheltuiti inutili care aduc doar o himera de avantaj, dar in realitate doar un alt stres intr-o zona aglomerata. Frectie la picior de lemn.

Cat va costa un loc in noua parcare supraetajata de la Obor, una dintre cele mai moderne din tara
xcs
#2 -

incompetenta=abuz=furt

@ady de ce tu ca simplu locuitor din zona poti vedea problemele reale si oferi rezolvarile acestora, iar papagalul de primar, pupincurist de partid, pune in practica niste ineptii? pt ca noi, oamenii simpli, ii lasam si le dam putere neluand atitudine...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera