Cat plateste PMB pentru finalizarea lucrarilor de consolidare la Arcul de Triumf

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lucrarile de restaurare la Arcul de Triumf din Bucuresti au inceput in 2014 si inca nu au fost finalizatea, acest lucru urmand sa se intample (in teorie) in iunie 2016.

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) este implicata si ea in acest proces si tocmai ce a aprobat un buget de 2 milioane de euro pentru finalizarea lucrarilor de consolidare.

Pe 25 aprilie, PMB a atribuit un "contract privind finalizarea lucrarilor pentru obiectivul de investitii aferent proiectului 'Consolidare, restaurare si conservare Arcul de Triumf', inclusiv amenajare peisagistica, potrivit unui anunt publicat pe 27 aprilie pe SEAP.

Valoarea totala finala a contractului este de 1.981.077,70 de lei, fara TVA.

Contractul a fost atribuit societatilor Romconstruct Holding Grup SA — UTI Grup SA, Romconstruct Holding Grup SA fiind lider al acestei asocieri.

Contractul a fost atribuit prin negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare, alegerea acestei proceduri fiind justificata prin faptul ca "Lucrarile/ produsele/ serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice".

Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut.

2.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera