UPDATE: Casa care gazduieste Dianei 4 nu va fi demolata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

UPDATE: Intr-un email adresat redactiei, proprietarul localului Dianei 4 doar a mentionat ca nu are planuri de demolare ale cladirii.

Indiferent daca zvonul se confirma sau nu, Dianei 4 functioneaza in mod normal si isi asteapta clientii ca pana acum.

Vom reveni cu detalii pe masura ce le vom afla.

Dupa ce am aflat ca proprietarul casei care gazduieste calcanul de pe Arthur Verona planuieste sa demoleze imobilul, iata ca am aflat o noua veste, strans legata de asta - casa care gazduieste Dianei 4 are toate sansele sa fie demolata din toamna.

Sursa este Edmond Niculusca, fondator A.R.C.E.N. (Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate) si consilier in Ministerul Culturii.

El a scris informatia pe pagina lui de Facebook, unde a facut un update si cu privire la cladirea care are calcanul de pe Arthur Verona.

2.jpg

Aflu din diverse surse ca in toamna va fi demolata si casa de la Dianei 4, iar situatia casei din strada Arthur Verona colt cu Dionisie Lupu e ingrijoratoare. In data de 23.11.2015 Comisia Zonala a Monumentelor Istorice a dat aviz favorabil de demolare (4 la 1).

Avizul presupune demolarea casei din Dionisie Lupu nr. 41 (casa cu calcan) si supraetajarea casei de la nr. 39 (casa cu bovindou). Solutia practica ar fi ca un ONG sa atace in justitie avizul CZMI.

3.jpg
Sursa foto

scrnshot

Pe aceeasi tema:
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera