Care sunt cele mai aglomerate statii de metrou din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca tot am aflat ca portile noi de acces de la metrou vor fi instalate, in sfarsit, in cele 41 de statii din Bucuresti, ar fi interesant de stiut si care sunt cele mai aglomerate statii de metrou din Bucuresti.

Statiile de metrou Piata Sudului si Piata Unirii 1 si 2, de pe magistrala Berceni - Pipera, sunt polii care atrag cei mai multi calatori din subteran, toate cele trei statii fiind tranzitate de peste 14 milioane de persoane anul trecut, informeaza ZF.

1.jpg

Din cele 51 de statii de metrou din Bucuresti, Piata Sudului s-a detasat ca fiind cea mai aglomerata in 2015, cu aproape 15 milioane de pasageri care au circulat in zona.

Piata Unirii este considerata un punct-cheie al Bucurestiului, unde se intersecteaza principalele magistrale de metrou, pe care circula zilnic mai mult de 500.000 de oameni.

In topul celor mai aglomerate statii de metrou din Capitala, se mai regasesc punctele Obor, Piata Universitatii, Crangasi si Aurel Vlaicu, avand peste 12 milioane de calatori, urmate de Piata Romana, Pipera si Eroii Revolutiei.

Metroul bucurestean a transportat anul trecut peste 173 de milioane de calatori, de unde rezulta o medie de trafic zilnic de 480.000 de oameni.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera