Care sunt avantajele unui aspirator vertical?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un aspirator vertical este un element de bază în fiecare casă. Dacă nu aveți unul, atunci ratați ocazia de a profita de confortul pe care aceste aspiratoare îl aduc utilizatorilor - economisire de timp, efort redus și curățare mai aprofundată.

Dintre toate tipurile de aspiratoare existente, aspiratoarele verticale se remarcă, probabil, ca fiind cele mai ușor de utilizat. În plus, acestea sunt mult mai accesibile decât modelele mai grele. Este o idee bună să aveți un aspirator vertical acasă, în plus față de un aspirator normal, pentru o curățare mai aprofundată și mai eficientă.

Un aspirator vertical este un aspirator extrem de simplu de folosit. Aspiratoarele verticale sunt deosebit de ușor de depozitat și de utilizat, motiv pentru care mulți oameni preferă să le aibă ca alternativă la aspiratoarele tradiționale, pentru curățarea regulată.

Aspiratoarele tradiționale (fie că sunt cu canistră sau cu sac) au filtre mai mari, aspirație mai puternică și curățare mai profundă. Totuși, dacă vreți un instrument pentru a face curățenii rapide și regulate, un aspirator vertical funcționează excelent. Nu trebuie să scoateți o greutate mare din dulap pentru fiecare deversare, așa cum faceți cu aspiratoarele tradiționale.

Dimensiune și greutate

Aspiratoarele verticale sunt cel mai bine cunoscute (și cumpărate) pentru dimensiunile lor compacte și ușoare. Acestea sunt semnificativ mai mici decât aspiratoarele tradiționale și, dacă aveți de făcut o curățare la fața locului, este mai probabil să vă aduceți aspiratorul vertical, mai degrabă decât aspiratorul tradițional. Chiar și persoanele în vârstă pot folosi un aspirator vertical cu ușurință și acestea pot fi, de asemenea, depozitate eficient atunci când nu sunt folosite, datorită greutății lor reduse.

Zgomot

Problema cu majoritatea aspiratoarelor este zgomotul pe care îl fac - suficient pentru a trezi inclusiv vecinii. Majoritatea oamenilor consideră că sunetul aspiratoarelor este enervant (din motive întemeiate), ceea ce face le foarte incomod de folosit cu oameni în jur. Aspiratoarele verticale produc un zgomot considerabil mai mic și sunt ușor de utilizat, chiar și atunci când sunt oameni prin preajmă.

Versatilitate

Aspiratoarele verticale sunt foarte versatile. Acestea pot fi ușor convertite în aparate de curățare fără fir, cu baterii, care pot ajunge în locuri strânse și nu trebuie să fie trase de cabluri. Nu trebuie să vă aplecați și să vă răsuciți, de fiecare dată când doriți să curățați locurile greu accesibile.

Bun pentru podele dure

În timp ce aspiratoarele tradiționale sunt mai potrivite pentru zonele mochetate, aspiratoarele verticale sunt mai ușoare pe podelele dure. Acest lucru le face ideale pentru locurile care nu au mochetă de la perete la perete sau pentru o curățare banală, cum ar fi părul de pisică. Cu siguranță nu veți scoate aspiratorul de fiecare dată când pisica stă pe canapea, nu-i așa?

Fără saci sau filtre

Majoritatea aspiratoarelor folosesc saci sau filtre care trebuie înlocuite în mod regulat, după ce sunt pline. Un aspirator vertical în schimb, are un recipient de praf care trebuie golit de fiecare dată când se umple.

Curățare ușoară

Aspiratoarele stick sunt verticale, iar înălțimea este reglabilă, ceea ce le face foarte ușor de utilizat. De asemenea, nu este nevoie să mutați mobilierul; aspiratorul alunecă cu ușurință sub mobilă și chiar și în colțuri strânse.

Fără alergii

Cu o curățare regulată și aspirarea prafului și a murdăriei, aspiratoarele verticale mențin alergiile la distanță. Utilizarea lor zilnică menține spațiul interior mai proaspăt și mai curat. Singurul lucru de care trebuie să aveți grijă este că recipientul pentru praf trebuie golit în mod regulat, pentru a nu lăsa praful să se depună.

Depozitare ușoară

Dacă locuiți într-un spațiu restrâns, aspiratoarele verticale sunt ideale pentru dvs. Aceste dispozitive de curățare sunt foarte compacte și, prin urmare, ușor de depozitat. Majoritatea au, de asemenea, o opțiune de montare pe perete, pentru un confort și mai mare.

Economie de energie

Aspiratoarele mari, cu cablu, consumă mai multă energie. Deoarece au motoare mai puternice, folosesc mai multă energie. Pe de altă parte, majoritatea aspiratoarelor verticale pot fi trecute în modul fără fir. Nu trebuie întotdeauna să le conectați la o priză pentru a efectua curățarea. Acestea vin cu baterii și tot ce trebuie să faceți este să le încărcați complet și să vă apucați de treabă. Aceste aspiratoare consumă mai puțină energie chiar și atunci când sunt conectate la o priză, datorită dimensiunilor mai mici.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera