Cand va fi gata tronsonul Eroilor - Universitate - Pantelimon al magistralei 5 de metrou

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tronsonul al doilea al Magistralei 5 de metrou, Eroilor - Universitate - Pantelimon, va fi gata in....2020, au anuntat recent reprezentantii Metrorex.

Vezi metroul din Drumul Taberei in 10 gif-uri.

Pe de alta parte, segmentul care uneste zona Eroilor cu cartierul Drumul Taberei, va fi finalizat in al doilea semestru al anului 2016.

Vom inaugura legatura dintre zona Eroilor si cartierul Drumul Taberei in a doua parte a anului 2016. Finantarea pentru zona aflata in executie nu mai este o problema, astfel ca vor fi alocate sumele pentru desfasurarea lucrarilor intr-un ritm alert. (…) Vrem sa atragem in subteram 100.000 de calatori in zona Drumul Taberei dintr-un total de 300.000 de locuitori, a declarat Catalin Homor, director de investitii in cadrul Metrorex.

Lucrarile la tronsonul Eroilor - Pantelimon vor incepe in 2015 si o sa dureze ceva, deoarece se va lucra in zona cu risc, cu multe blocuri vechi. Valoarea totala a acestui proiect se ridica la 1,2 miliarde de euro.

In prezent, circula cu metroul zilnic aproximativ 600.000 de calatori, respectov o treime din totalul populatiei Capitalei.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera