Cand va fi gata pasajul suprateran Bucuresti-Domnesti si cat va costa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In data de 23 Septembrie 2015 a fost semnat contractul de servicii pentru construirea pasajului suprateran pe DJ 602 Centura Bucuresti-Domnesti, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

Pasajul va fi gata in 2019 - 2020, durata de implementare fiind de 53 luni. Valoarea totala a acestui contract este de 710.000,00 lei fara TVA, finantarea fiind asigurata de la Bugetul de Stat.


Sursa foto

Construirea pasajului a aparut ca o necesitate obiectiva pentru descongestionarea circulatiei in intersectia centurii rutiere si a liniei CF de centura cu strada Prelungirea Ghencea si DJ 602.

Contractul de servicii a fost atribuit Asocierii ALPHACONSULT & ENGINEERING S.R.L. cu ACCIONA INGENIERIA S.A.
1 comentariu

Cand va fi gata pasajul suprateran Bucuresti-Domnesti si cat va costa
cetatenii din zona centurii Domnesti
#1 -

paasj suprateran giratoriu centura domnesti

Noi cetatenii nascuti si crescuti in zona centurii Domnesti si carora ni s-au eliberat autorizatii de constructie intra anii 2007-2009 desi am inteles de curand ca se stia de acest proiect megaloma de pasaj suprateran giratoriu peste centura Domnesti inca din anii 2006-2007 cerem ca acest proiect megaloman sa fie modificat astfel incat costructia acestui pasaj megaloman sa nu ne afecteze casele (demolate casele) construite cu foarte mari eforturi financiare si cu foarte multa munca.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera