Bugetul Sectorului 1 - banii pe care-i are la dispozitie si lista de prioritati

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Consiliul Local Sector 1 a adoptat, in sedinta de vineri, 5 februarie, proiectul de hotarare privind bugetul general consolidat de venituri si cheltuieli pe anul 2016, informeaza adevarul.ro.

Primaria Sectorului 1 a alocat in acest an aproximativ 1/3 din bugetul local pentru investitii majore menite sa continue dezvoltarea comunitatii din aceasta zona administrativa.

In anul 2016, bugetul general consolidat al Sectorului 1 este de peste 1,5 miliarde lei, din care  peste 500 milioane lei au fost alocati pentru proiecte de investitii.

1.JPG

"Fara infrastructura, fara investitii eficiente nu putem vorbi de dezvoltare economica. De aceea, si in 2016, am orientat bugetul local catre o utilizare rationala a banului public si catre proiecte de investitii majore menite sa genereze prosperitate pentru comunitatea locala", a declarat viceprimarul Sectorului 1, Vasile Motoc.

Finalizarea programului de reabilitare termica a blocurilor, modernizarea unitatilor scolare si identificarea de solutii locative pentru persoanele evacuate din casele nationalizate si pentru cele cu venituri reduse sunt numai cateva dintre prioritatile administratiei locale pentru anul 2016.

2.jpg

Teatrul Bazilescu si Baza Ciresarii

Consilierii locali au aprobat doua proiecte de hotarare prin care solicita Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa ceara Guvernului transmiterea Teatrului de Vara "Nicolae Balcescu" din parcul Bazilescu si a Bazei Sportive Ciresarii in domeniul public al Municipiului Bucuresti si transferul dreptului de administrare catre Consiliul Local al Sectorului 1.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera