Bucurestenii vor plati mai putin pentru consumul apei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucurestenii vor plati mai putin pentru consumul apei potabile. Astfel, ei vor da, de la 1 ianuarie 2016, ​4,77 lei pentru metrul cub de apa potabila consumat, fata de 5,15 lei cat este in prezent, reducerea de peste 5% fiind aprobata de Autoritatea nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice (ANRSC).

Primarul general al Capitalei, Razvan Sava, a primit, miercuri, o informare din partea ANRSC, referitoare la ajustarea tarifara extraordinara pentru preturile si serviciile publice de alimentare cu apa si canalizare in Municipiul Bucuresti, potrivit careia se aplica o reducere de 5,56% pentru aceste servicii.

Este pentru prima data, dupa multi ani, cand pretul apei potabile si a canalizarii platit de bucuresteni scade semnificativ. Primaria Capitalei, prin directiile de specialitate, monitorizeaza atent modul de gestionare a serviciilor de apa in Bucuresti, pentru ca locuitorii Capitalei, agentii economici sa beneficieze de servicii de calitate si sa plateasca pretul corect, a declarat primarul general Razvan Sava.

Tariful apei potabile si a serviciilor de canalizare in Bucuresti sunt stabilite in functie de costurile de operare si investitiile realizate de concesionarul serviciului, compania Apa Nova.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera