Bucurestenii care-si platesc integral impozitele pana la 31 martie au parte de o reducere de 10%

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bucurestenii din Sectorul 1 mai au la dispozitie aproximativ trei saptamani pentru a-si achita cu reducere taxele si impozitele locale.

Contribuabilii, persoane fizice, care isi achita integral, cu anticipatie, pana la 31 martie 2015, obligatiile fiscale beneficiaza de o reducere de 10%, potrivit legislatiei in vigoare.

In cazul in care impozitele si taxele locale, aferente anului fiscal 2015, nu sunt platite anticipat, acestea pot fi platite in două transe egale, la termenele scadente, respectiv 31.03.2015 si 30.09.2015.

Contribuabilii din aceasta zona administrativa pot opta pentru o gama variata de modalitati moderne de plata: plata electronica prin internet banking, plata cu cardul si plata online prin ghiseul.ro.

Contribuabilii care doresc sa plateasca impozitul prin internet trebuie sa aiba un cont de internet banking deschis la orice banca din care sa faca un virament bancar, in lei, din contul propriu in contul IBAN asociat tipului de impozit pe care il are de achitat.

Contul IBAN al Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sector 1 poate fi identificat consultand site-ul impozitelocale1.ro, sectiunea "Lista conturi IBAN".


Sursa foto

Pe langa modalitatile moderne de plata a taxelor si impozitelor locale, cetatenii din Sectorul 1 isi pot achita contributiile la  bugetul local si in numerar la cele patru casierii puse la dispoziţia lor de administratia locala.

Programul cu publicul al centrelor de incasare din Str. Piata Amzei nr. 13, Calea Grivitei nr. 208 si Str. Pajurei nr. 13 este luni, marti, joi si vineri, in intervalul orar 8.30-16:30, iar miercuri intre orele 8.30-18.30.

Totodata, casieria din incinta Primariei Sectorului 1 - Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13 are program cu publicul luni, marti, miercuri, vineri intre orele 8.30-16:30 si joi in intervalul 8.30-18.30.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera