Bucurestenii care nu au adunat excrementele propriilor catei de pe strada au primit amenzi de 30.000 de lei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca aveti animale de companie catei, atunci ar fi bine sa aveti grija sa le strangeti excrementele lasate pe strada.

In luna ianuarie, agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au dat 135 de amenzi persoanelor care nu au intretinut curatenia si igiena in spatiile de locuit, spatiile de desfasurare a activitatii, curti si spatii verzi din jurul blocurilor.

Au fost aplicate 32 de sanctiuni contraventionale si posesorilor animalelor de companie care, in timpul plimbarilor pe domeniul public, n-au detinut asupra lor materialele necesare (faras, matura, punga) pentru curatarea fecalelor provenite de la acestea.

1.JPG

Cei care nu respecta regulile risca sa fie sanctionati contraventional cu amenzi cuprinse intre 200 lei si 500 lei.

Valoarea totala a sanctiunilor aplicate de catre politistii locali pentru nerespectarea prevederilor HCGMB nr. 120/2010 a fost, in luna ianuarie, de 26.900 lei.

"Am dispus ca politistii locali sa patruleze in tot sectorul, sa efectueze controale si sa intervina cu promptitudine si fermitate atunci cand constata incalcari ale legii.

Vor fi aplicate, de cate ori va fi cazul, sanctiuni contraventionale, cu scopul de a asigura curatenia in Sectorul 6", a declarat primarul Rares Manescu.

2.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera