Blocul cu doi administratori - platesti unde e mai ieftin

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Da, se poate. Un bloc are 2 administratori: unul real si unul impostor. Asa cum va puteti imagina, diferenta dintre cei doi este ca cel impostor cere mai putini bani deci, implicit, primeste sumele lunare de la locatari si este "luat de bun" in bloc.

Situatia se intampla in Craiova, unde 150 de familii platesc o "falsa" intretinere de 3 ani de zile. Desi in bloc exista si administratorul "adevarat", locatarii nu pot fi convinsi sa mearga la el, intrucat "cel care isi desfasoara activitatea ilegal" are tarife mai mari.


Sursa foto: Adevarul (o locatara a blocului)

Si, daca pana acum ne-am facut o idee despre incident, aflati ca administratorii sunt de fapt...administratore: Alina Mora (cea reala) si Tamara Chiriac (impostoarea), cercetata pentru delapidare.

Tamara are 54 de ani si a incasat sume mari de bani, de-a lungul celor 3 ani.  In 2012 a platit 6200 lei la Regia de Termoficare, 8400 lei la compania de Apa Oltenia si 4000 de lei la Salubritate.

Datoriile acumulate sunt: 2.220.000 lei SC Termo, 1.439.000 lei compania de Apa Oltenia si 118.000 Salubritate. Iar unii locatari continua sa ii plateasca, in ciuda faptului ca s-a aflat despre aceasta situatie prin oras.

Alina Mora a povestit pentru Adevarul: Eu am mers sa le spun personal ca doamna Tamara Chiriac functioneaza ilegal, insă unii nu au vrut sa vorbeasca cu mine. In perioada 2008-2012 nu au platit nici macar un leu la furnizorii de servicii. Cand le-am spus cat au de platit, mi-au zis verde in fata ca la Tamara Chiriac factura este la jumatate decat este la mine. Am incercat sa le explic ca noi functionam legal, iar acestea sunt calculele facute

Au fost facute plangeri, a fost deschis un dosar penal, insa pana acum nu exista vreo rezolvare a acestei situatii.

Iata si un video cu testimonialul unei locatare:
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera