Au inceput lucrarile la Pasajul de la Piata Presei - In cat timp va fi gata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lucrarile la viitorul Pasaj de la Piata Presei au inceput si urmeaza sa fie finalizate in urmatoarele 10 luni, respectiv la inceputul anului 2015. Cei de la Primaria Capitalei investi in acest proiect, controversat de altfel si contestat de mai multi arhitecti din oras, 62 milioane de lei.

Dupa cum suntem obisnuiti deja, lucrarile au inceput cu o intarziere de mai bine de 6 luni. Cei de la PMB precizau in vara anului trecut ca din toamna incep lucrarile la pasajul subteran de la Piata Presei, din Bucuresti.

Partea buna este ca traficul rutier in zona nu va fi intrerupt pe perioada lucrarilor.

Pasajul subteran urmeaza sa fie construit pe relatia Soseaua Bucuresti - Ploiesti - bulevardul Kiseleff, cu ramificatie spre Bulevardul Marasti (Piata Montreal), plus pasaj pietonal, care va realiza subtraversarea pietei pe orice directie si va asigura legatura dintre liniile de transport public de suprafata cu statia magistralei 6 de metrou (aia de la 1 Mai pana la aeroportul Otopeni, despre care nu stim in cati ani va fi gata).

Pasajul va intra in subteran de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti, dupa Fantana Miorita, va trece pe sub Piata Presei Libere unde se va bifurca si va iesi pe Soseaua Kiseleff, in zona strandului Tineretului, si pe bd. Marasti, imediat dupa cele doua turnuri gemene de la Piata Presei.

Sursa foto

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera