Asfalt crapat in parcul Drumul Taberei, cel mai scump parc din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Parcul din Drumul Taberei din Sectorul 6 este singurul parc amenajat cu fonduri europene la Bucuresti si a beneficiat de cea mai scumpa investitie in spatii verzi - 75 milioane lei.

Desi arata foarte occidental, lumea se plange ca are foarte multa suprafata betonata si putini copaci (care deja au inceput sa se usuce).

Din pacate, aceasta nu este singura problema - la un an de la inaugurare, asfaltul din parc a inceput sa crape, informeaza romaniatv.ro.

1.jpg

Potrivit sintezei rapoartelor de auditul performantei utilizarii fondurilor bugetului local pentru amenajari peisagistice si intretinere spatii verzi la nivelul Municipiului Bucuresti, in perioada 2007 - 2014, realizata de Curtea de Conturi, amenajarea noului parc Drumul Taberei din Sectorul 6 a creat mai multe pierderi de ordin financiar pentru locuitorii sai si nu numai.

3.JPG

Parcul Drumul Taberei, singurul parc din Bucuresti modernizat cu fonduri europene, nu este echipat complet nici dupa un an de la inaugurarea oficiala.

Abia acum, Primaria Sectorului 6 a atribuit contractul privind finalizarea serelor exotice din parc, contract a carui valoare se ridica la aproximativ 2,3 milioane euro.

Societatea careia i-au fost incredintate lucrarile are insa numai un singur angajat si are ca obiect de activitate constructia de autostrazi.

2.jpg

4.JPG

5.JPG
Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera