Arena Nationala urmeaza sa fie redeschisa

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Arena Nationala nu a putut primi aviz ISU din cauza acoperisului facut dintr-un material neomologat in Romania, drept urma s-a inchis.

In urma unei simple liste, am aflat ca Arena din Cluj este mult mai utila si functionala decat Arena Nationala, insa iata ca si Bucurestiul are sanse sa intre in normalitate.

Razvan Sava, primarul general interimar al Bucurestiului, a notat pe pagina sa de Facebook cum a primit agrementul din partea Ministerului Dezvoltarii, iar acum se poate intra "in legalitate cu Arena Nationala."

Urmeaza doar avizul IGSU, dar, dupa cum spune Sava, acesta este doar "o formalitate."

2.jpg

Am primit astazi agrementul din partea Ministerului Dezvoltarii, in baza solicitarii pe care am trimis-o, insotita de expertiza laboratorului din Italia.

Este confirmata incadrarea la categoria B de risc la incendiu, ceea ce inseamna ca acum putem intra in legalitate cu Arena Nationala.

Mai asteptam avizul IGSU, dar acesta devine o formalitate in acest moment. Ma bucur ca domnul Viceprim-ministru Vasile Dancu a inteles, intr-un final, ca aceasta era calea legala de urmat si nu cea sugerata de asa-zis expertii care ne recomandau sa udam cu apa acoperisul si sa aducem mai multe forte de ordine la stadion in ziua meciurilor.

Nu, asta ar fi fost o "carpeala romaneasca", pe care IGSU n-ar fi putut sa o accepte, in conditiile legii.

Ma bucur, de asemenea, ca n-am fost nevoiti sa apelam la solutia inlocuirii acoperisului. Ar fi fost costisitor si inutil. Suntem pe drumul cel bun. Avem acum o Arena Nationala moderna, clasificata dupa toate standardele europene, care poate fi deschisa evenimentelor sportive in conditii de siguranta, a notat Razvan Sava.

 

Am primit astăzi agrementul din partea Ministerului Dezvoltării, în baza solicitării pe care am trimis-o, însoțită de...

Posted by Razvan Sava on Monday, March 14, 2016

 

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera