ANM a emis o informare meteorologica privind cantitati importante de precipitatii, de sambata seara pana marti dimineata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Administrația Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteorologica privind cantitați importante de precipitatii in regiunile vestice, nordice si centrale, incepand de sambata seara, de la ora 23,00, pana marti dimineata, la ora 9:00.


Sursa foto

"In intervalul mentionat, in regiunile vestice, nordice si centrale, temporar vor fi mai ales ploi, iar in zona montana inalta se vor semnala precipitații mixte. In Maramures, cea mai mare parte a Crisanei, nordul Transilvaniei, Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor cadea aproape continuu, iar cantitatile de apa ce se vor cumula pe durata intregului interval, vor fi local de 25...30 l/mp si pe arii restranse de 40...50 l/mp", precizeaza ANM.

Potrivit meteorologilor, vantul va prezenta intensificari temporare indeosebi la munte si in regiunile vestice, cu viteze mai mari in cursul noptii de luni spre marti (11/12 ianuarie), cand in zonele montane va sufla puternic.

In Bucuresti sunt momentan aproximativ 2 grade Celsius si presiune atmosferica in scadere.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera