ANAF a blocat conturile RATB si TVR

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca cei de la Agentia Nationala de Administrare Fiscala au anuntat controale la sange in hipermarket-uri si mall-uri, iata ca nu sunt singurele vizate.

Cei de la ANAF au in vizor si alti mari datornici, cum ar fi RATB sau TVR - incepand de marti, acestia au conturile blocate.

In perioada urmatoare, ANAF va institui popriri pe conturile tuturor marilor contribuabili care inregistreaza datorii catre bugetele de stat, in functie de vechimea arieratelor.

1.jpg

RATB figura (la data de 31.12.2014), in topul datornicilor ANAF, cu o datorie de 224 de milioane, din care 148 de milioane erau dobanzi si penalitati.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a primit astfel o dubla lovitura, mai ales dupa ce a fost amendata de Protectia Consumatorilor pentru conditii de transport improprii, neigienice.

2.JPG

In ceea ce priveste TVR-ul, ANAF a blocat conturile Societatii Romane de Televiziune (SRTv), avand in vedere datoriile pe care TVR le are la bugetul de stat.

Motivul blocarii conturilor ar fi datoriile pe care le are SRTv la bugetul de stat si faptul ca sub conducerea lui Stelian Tanase, presedintele - director general al TVR, institutia nu ar mai fi respectat memorandumul din 2012, prin care Guvernul a permis esalonarea datoriilor la stat ale SRTv pe o perioada de sapte ani.

Situatia, care ar putea duce la blocarea activitatii televiziunii publice, urmeaza sa fie analizata in sedinta de marti a Consiliului de Administratie al TVR.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera