Amenzi pentru posesorii de animale care lasa mizerie pe domeniul public din Sectorul 6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Posesorii de animale de companie, care nu respecta prevederile Hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 120/2010, vor primi amenzi cuprinse intre 200 si 500 de lei.


Sursa foto

Oamenii care detin animale au urmatoarele obligatii, conform prevederilor Legii nr.  101/2006  a serviciului de salubrizare a localitatilor:

1. Sa detina asupra sa materialele necesare (faras, matura, punga, etc) pentru curatarea locului si evacuarea dejectiilor fiziologice.

2. Sa nu permita accesul animalelor de companie pe spatiile verzi din parcuri, gradini publice si cele aferente ansamblurilor de locuinte, in spatiile de joaca amenajate pentru copii, in magazine si piete de desfacere a produselor agroalimentare.

In luna Martie, agentii de politie din Sectorul 6 au aplicat 61 de sanctiuni contraventionale posesorilor de animale care nu au respectat prevederile legii, in timpul plimbarilor prin spatiul public.

Directia Generala de Politie Locala Sector 6 informeaza ca actiunile de control se vor desfa┼čura permanent, aplicandu-se, de cate ori va fi cazul, sanctiuni contraventionale, cu scopul de a asigura curatenia in Sectorul 6.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera