A fost stabilita data la care romanii vor putea merge in Canada fara viza

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Romanii vor putea intra fara vize in Canada de la 1 decembrie 2017. Anuntul a fost facut de presedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, unde se desfasoara summit-ul UE.

Din mai 2017, romanii nu vor mai avea nevoie de viza pentru Canada cei care au mai fost in aceasta tara, iar din decembrie 2017, vizele vor fi eliminate total, informeaza digi24.ro.

2.jpg

Am o veste buna in aceasta dimineata. S-a ajuns la un acord cu partea canadiana, un acord rezonabil pentru ambele parti, si in acest fel suntem in situatia foarte potrivita sa ne retragem rezerva pe care am declarat-o fata de CETA. Romania nu mai are niciun fel de obiectiuni pentru acordul comercial cu Canada, a spus Klaus Iohannis.

Initial, calendarul prevedea ridicarea totala a vizelor in mai 2018.

1__Medium_.jpg

Romania si Bulgaria conditionau aprobarea acordului comercial dintre Romania si Canada de ridicarea vizelor, in conditiile in care sunt singurele state membre UE ai caror cetateni au nevoie de viza pentru a intrat in Canada. In urma acestui acord, care grabeste cu cinci luni procesul, Bucurestiul si Sofia sunt gata sa aprobe CETA.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera