Wizz Air va avea curse low cost Bucuresti - Dubai

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Wizz Air
a anunta ca va avea curse low cost Bucuresti - Dubai incepand cu data de 29 octombrie. Zborurile vor avea loc de trei ori pe saptamana si deja pot fi rezervate online.

 Preturile pornesc de la 319 lei, pentru un singur zbor cu toate taxele incluse. Zborurile ce vor pleca din Bucuresti vor ateriza pe aeroportul Dubai World Central, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume.

Wizz Air a mai precizat ca va fi prima companie europeana low cost care va opera in Dubai si primul client al aeroportului Dubai World Central. Terminalul pentru pasageri al Dubai World Central va fi inaugurat in luna octombrie.

"Sunt foarte incantat sa anunt aceasta ruta noua spre Dubai. Aeroportul Dubai World Central va deservi in mod convenabil cele mai importante piete din EAU, in mod particular Abu Dhabi. Aceasta veste este una importanta pentru turistii care vin in Romania, dar si pentru romanii si europenii aflati in cautarea unei vacante intr-una dintre cele mai dinamice regiuni din lume cu atractii turistice si de petrecere a timpului liber incredibile. Toate acestea vor fi disponbile la doar o parte din costurile unei calatori din prezent. Acesta este un nou pas facut de Wizz Air pentru dezvoltarea conexiunile Romaniei cu zonele de est si de vest", a declarat Mike Powell, Chief Financial Officer Wizz Air.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera