Un nou stadion la fel de modern ca Arena Nationala in Bucuresti?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Datorita unui moft al dinamovistilor, in frunte cu actionarul echipei Dinamo Bucuresti, Ioan Negoita, s-ar putea sa avem, in Bucuresti, un nou stadion la fel de modern ca Arena Nationala.

"Vreau un stadion nou tot in Stefan cel Mare. O sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru asta, cred ca imi va reusi. Cred ca in jur de 30 de milioane de euro ar fi suma de care avem nevoie pentru a face un stadion ultramodern. Dinamo nu are nevoie de un stadion mai mare de 22-25.000 de locuri, tot ce este peste se poate juca pe National Arena", a spus Ioan Negoita pentru prosport.

Chiar daca nu va fi la fel de mare ca Arena Nationala, noul stadion Dinamo promite sa fie la fel de modern, avand in vedere ca patronul Dinamo isi doreste reconstruirea sa din temelii.

Un nou stadion la fel de modern ca Arena Nationala in Bucuresti? Un nou stadion la fel de modern ca Arena Nationala in Bucuresti?

Pe langa stadionul propriu-zis, ros-albii isi doresc sa investeasca si intr-un plan de dezvoltare pentru cele 18 hectare de teren care inconjoara arena. Ioan Negoita viseaza, printre altele, la construirea unui hotel si a unei clinici dedicate echipei sale de fotbal si celor din strainatate care ar avea meciuri aici.

Cu alte cuvinte, dinamovistii vor sa aiba cea mai bine dotata echipa de fotbal din Romania. Si chiar daca motivele lor ni se par ca tradeaza o oarecare aroganta, nu spunem ca nu ne-ar surade rezultatul final. Cum ar fi sa avem nu unul, ci doua locuri mai mari in care s-ar putea organiza competitii sportive si... concerte? Nu pentru ca, Doamne fereste, se inghesuie sa vina-n Romania trupe care ar umple stadioane, dar n-ar fi ok sa se nimereasca un meci important in aceeasi zi cu un concert important.

Speram insa ca, la cei 30 de milioane de euro pe care vrea sa-i investeasca in noul stadion, domnul Negoita sa aiba mai multa grija decat Oprescu cum va fi acustica in noul spatiu.

Ioan Negoita promite ca incepe sa se intereseze chiar in aceasta saptamana daca beneficiaza de sprijinul autoritatilor. Cum vi se pare ideea?

(sursa foto)

2 comentarii

Un nou stadion la fel de modern ca Arena Nationala in Bucuresti?
Gabriel
#1 -

Un moft?

Sa fim seriosi, Negoita vrea sa foloseasca terenul de la Dinamo pentru dezvoltare imobiliara, iar stadionul si clinica sunt un pretext si un mijloc, nu un moft.

Un nou stadion la fel de modern ca Arena Nationala in Bucuresti?
Revo
#2 -

Dinamo ?

ati pus 3 de zero in plus din greseala :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera