Un copil a fost omorat de caini in parcul Tei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Astazi a avut loc o tragedie in Parcul Tei din Bucuresti: un copil in varsta de patru ani a murit, dupa ce a fost atacat de cainii fara stapan din Parcul Tei.

In momentul atacului acesta se afla impreuna cu fratele sau in varsta de sase ani, care a reusit sa scape, fiind muscat de picior.

Copiii se aflau in parc insotiti de bunica. Tragedia a avut loc in jurul orei 12:30, cand cei doi copii s-au indepartat de bunica lor si au disparut.

Femeia a anuntat Politia, iar copilul de patru ani a fost gasit mort, intr-un tufis.

Aceasta tragedie ar trebui sa le reaminteasca tuturor primarilor ca problema cainilor vagabonzi nu e deloc de ignorat si ca ar trebui rezolvata cat mai repede.

De asemenea, aveti grija prin ce parcuri iesiti cu copiii la joaca!
2 comentarii

Un copil a fost omorat de caini in parcul Tei
geo
#1 -

Haite de caini si pe alte terenuri in "Proprietate privata" !!!

In curtea fostei intreprinderi AUTOMATICA, langa blocurile turn din parcul Floreasca, sectorul 1 este o haita de caine care latra si se reped la toti cetatenii care intra in parc si trec prin apropierea gardului. Ma intreb ce s-ar intampla daca haita ar scapa de acolo sau daca cineva ar intra in curtea fostei intreprinderi. E un portar acolo, care pazeste terenul viran, miliardarii imobiliari care vroiau sa faca niste super blocuri de 20-30 etaje se pare ca au dat faliment. Terenul e in paragina si evident ca este UN RAI pentru caini, care se inmultesc fara probleme. Afisul PROPRIETATE PRIVATA este sfidator, in caz de accident proprietarii sigur nu vor pati nimic. Primaria sectorului 1 stie ceva de situatia asta ? Cine este proprietarul acestui teren ???

Un copil a fost omorat de caini in parcul Tei
Adina
#2 -

cainii din parcul Floreasca

Si eu am "intalnit" acesti caini de la blocul Automatica, sunt doua haite una pe o parte a strazii de vreo sase caini si una pe celalalta de vreo zece, saptamana trecuta m-au speriat tare. Veneam linistita seara de la munca si au inceput sa ma latre fara motiv apoi unul dintre ei s-a repezit la mine. Am tipat cat de tare am putut la ei si parese ca i-am speriat un pic atata timp cat sa pot iesi din raza lor. De atunci ocolesc zona... O alta haita de vreo sapte caini este si la Crangasi langa intersectia cu General Petre Popovat, bine hraniti si fara stapan latra la toti oamenii cand nu le convine ceva... Intr-adevar trebuie facut ceva, dar ce anume?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera