Se deschide cea mai mare si mai moderna piata din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Piata Progresul
Joi, 24 ianuarie, se deschide cea mai mare si mai moderna piata din Bucuresti, Piata Progresul. Aceasta va avea o suprafata de 17.710 metri patrati si este a doua piata din Bucuresti care va fi dotata cu parcare pe acoperisul cladirii.

Si daca tot am pomenit de parcare, vom incepe intai cu aceasta. Va avea peste 200 de locuri de parcare si va putea fi folosita gratuit pe timpul noptii de cei care locuiesc in apropiere. Totusi, alaturi de acest gratuit ar trebui sa adaugam un "daca". Parcarea ar putea sa nu mai fie gratuita daca va fi introdusa o taxa pentru acoperirea serviciului de paza.

Parterul va avea 11.000 de metri patrati. Aici vor fi amplasate 500 de tarabe de unde vom putea cumpara legume si fructe. Pe langa acestea, tot la parter vom gasi si o hala de carne, una de branzeturi si una de peste, magazine alimentare si toalete.

La etaj vor fi magazinele de imbracaminte, incaltaminte si obiecte de uz casnic, dar si fast-food-urile sau cafenelele. Tot aici vor fi amenajate si birourile in care isi vor lucra reprezentantii Directiei de Administrare a Pietelor Sector 4.

"In suprafata de 17.710 metri patrati, PROGRESUL este cea mai mare piata aflata in administrarea unui Consiliu Local de pe raza Capitalei, fiind, de asemenea, una moderna si utilata la standardele europene ce impun practicarea unui comert civilizat", au declarat reprezentantii primariei Sectorului 4.

Piata Progresul va fi inaugurata joi, in aceeasi zi in care este sarbatorita Ziua Unirii Principatelor.

Sursa foto
2 comentarii

Se deschide cea mai mare si mai moderna piata din Bucuresti
sorinmihai7777777
#1 -

Comentariu nou

"Joi, 22 ianuarie....."
Ati uitat sa precizati anul.

Se deschide cea mai mare si mai moderna piata din Bucuresti
Dan
#2 -

Comentariu nou

Joi, 24 ianuarie 2013. Am modificat. Multumim :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera