S-a inchis Kulturhaus?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Daca aveati de gand sa mergeti la vreun concert in urmatoarea perioada sau sa stati la o poveste cu prietenii in Kulturhaus, pofta-n cui. Localul va fi inchis timp de 3 luni in urma unui control al Garzii Financiare care aflam ca avut loc aseara.

Activitatea clubului se suspenda deoarece se pare ca cei din Kulturhaus nu utilizau case de marcat fiscale si vindeau bauturile alcoolice fara banderole fiscale. Pe langa amenda si suspendare, Kulturhaus a fost nevoit sa cedeze si bunuri.

Nu au scapat de sanctiuni nici alte doua cluburi bucurestene, Bamboo si El Comandante Grande, inchise si ele pentru urmatoarele trei luni. Valoarea bunurilor confiscate de Garda Financiara se ridica, in total, la 97.943 de lei.

Totusi, nimic nu-i inca pierdut. Proprietarii cluburilor inchise isi pot continua activitatea daca proprietarii contesta decizia inspectorilor in instanta, asa ca nu bagam mana-n foc ca clubul Kulturhaus va sta inchis chiar atat de mult.

Update: Intr-adevar, potrivit unor comentarii de pe pagina de Facebook Kulturhaus, clubul a depus contestatie si asteapta solutionarea acesteia... cu usile inca deschise.

kulturhaus_mesaj

(sursa foto)

1 comentariu

S-a inchis Kulturhaus
Madalina
#1 -

NU

Nu s-a inchis,verificati pe pagina lor de Facebook.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera