S-a aprobat certificatul de urbanism pentru construirea Salii Polivalente Lia Manoliu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Certificatul de urbanism pentru construirea salii multifunctionale din cadrul Complexului Sportiv "Lia Manoliu" a fost semnat la inceputul lunii octombrie de primarul Sectorului 2 Neculai Ontanu.

Noua Sala Polivalenta, despre care se vorbea inca din luna iulie a anului trecut, va avea o suprafata de 40.000 de metri patrati, 12.000 de locuri si se va putea transforma din arena sportiva in scena de concerte sau centru de conferinte, iar investitia va fi asigurata de Primaria Municipiului Bucuresti.

La sfarsitul lunii aprilie, PMB a alocat peste 80 de milioane de euro pentru acest proiect lucrarile urmand sa dureze doi ani.

Cand va fi gata bucurestenii vor putea juca acolo tenis, baschet, handbal, fotbal in sala, badminton, volei, hochei pe role, floorball, box, atletism, gimnastica, tir sportiv, scrima, tenis de masa, dar si alte sporturi.

Cel mai probabil se va construi si un patinoar de 6.000 de locuri in incinta Complexului National.

La sfarsitul lunii noiembrie 2012, Guvernul a transferat Primariei Capitalei un teren de peste 52.000 de metri patrati din Complexul "Lia Manoliu" pentru construirea unei sali de sport multifunctionale, cu conditia inceperii lucrarilor in termen de un an si finalizarii salii in trei ani de la data transferului terenului, care a fost dispus prin hotarare de Guvern.

Vezi si cum va arata Bucurestiul daca Sorin Oprescu se tine de cuvant.

Sursa foto, sursa thumb
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera