Proteste la metrou pe 6 martie - posibila greva generala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

ACTUALIZARE 10.00: Politia rutiera Bucuresti anunta ca traficul rutier va fi restrictionat in intervalul orar 14:15 – 15:15, din cauza protestului organizat de angajatii Metrorex.

Intrarea in Piata Victoriei se va realiza organizat, prin traversarea bretelei dintre soseaua Kiseleff si Piata Victoriei.
 

In intervalul orar 15:15 – 15:45, se va desfasura mitingul in Piata Victoriei, in spatiul delimitat de bd. Aviatorilor, sos. Kiseleff si breteaua aflata in prelungirea bd. Iancu de Hunedoara.

Pe timpul protestului, circulatia rutiera va fi resistematizata in Piata Victoriei, prin asigurarea circulatiei in doua sensuri pe bd. Aviatorilor catre Calea Victoriei si bd. Lascar Catargiu.

Miercuri, 6 martie, sindicalistii de la metrou vor protesta in fata Ministerului Transporturilor, de unde vor pleca in mars spre Piata Victoriei.

Acestia sunt nemultumiti ca nu vor fi majorate salariile, dar si de trecerea Metrorex in subordinea municipalitatii, ceea ce prevede ca angajatii de la Metrorex vor fi salarizati ca bugetari, diminuandu-le salarile.

Protestatarii vor veni miercuri, in jurul orei 12.30, in fata Ministerului Transporturilor, apoi vor pleca in mars spre Piata Victoriei. Protestele nu au autorizatie.

Liderul sindicalistilor a mai spus că dupa 1 aprilie se poate ajunge la greva generala la metrou, daca sindicalistii nu vor putea negocia contractul colectiv de munca.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera