Proiectul Autostrada Suspendata a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Proiectul Autostrada Suspendata a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Asta insaemna ca lucrarile la Autostrada Suspendata vor putea incepe in 2013.

Autostrada Suspendata este cel mai scump proiect din istoria Capitalei. Costul total al lucrarii va fi de 6,83 miliarde lei, finanţarea fiind asigurata din alocari bugetare si din alte fonduri. Din aceasta suma, 228 milioane de euro vor fi alocati pentru obtinerea terenului, iar pentru proiectare si asistenta tehnica vor fi alocati un milion de euro. Cea mai costisitoare lucrare de pe traseul inchiderii Inelului Median al Capitalei o reprezinta tunelul pe sub Parcul Herastrau. Tunelul va costa 603 milioane euro, adica de trei ori costul Pasajului Basarab.

Sorin Oprescu a declarat ca Autostrada Suspendata va fi gata intr-un an si jumatate. Tot acesta a spus ca proiectul va fi unul in parteneriat public-privat si ca ar putea fi cooptati investitori din China, SUA, Rusia si Coreea de Sud.

Proiectul Autostrada Suspendata a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Voi ce parere aveti despre asta?
2 comentarii

Proiectul Autostrada Suspendata a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti
garcian
#1 -

link PMB

de ce nu dati un link pe site-ul PMB? Eu am cautat si n-am gasit.. de fapt e foarte greu de gasit pe site-ul ala facut parca de un elev de liceu.

Proiectul Autostrada Suspendata a fost aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti
harry porker
#2 -

......

Minciuni pentru fraieri, nu exista parteneriat public-privat si nici "investitori", costurile vor fi suportate de noi fraierii de rand cu alte cuvinte din bugetul primariei, de la bugetul statului si eventual alte surse de bani publici. Proiectul asta e o prostie si o mare furaciune in acelas timp

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera