Primaria Capitalei vrea sa inceapa constructia la pasajul de la Piata Presei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La Piata Presei urmeaza sa fie construit un pasaj subteran. Cei de la Primaria Capitalei se pregatesc sa dea drumul proiectului, dar pana atunci l-au supus dezbaterii publice.

Potrivit unei propuneri (PDF) prin construirea unui pasaj in aceasta zona traficul rutier s-ar fluidiza. Si nu numai cel rutier, ci si cel pietonal si al transportului public.

Pasajul subteran urmeaza sa fie construit pe relatia Soseaua Bucuresti - Ploiesti - bulevardul Kiseleff, cu ramificatie spre Bulevardul Marasti (Piata Montreal), plus pasaj pietonal, care va realiza subtraversarea pietei pe orice directie si va asigura legatura dintre liniile de transport public de suprafata cu statia magistralei 6 de metrou (aia de la 1 Mai pana la aeroportul Otopeni, despre care nu stim in cati ani va fi gata).

Pentru constructia pasajului rutier si a celui pietonal vor fi nevoiti sa respecte mai multe reguli, mai ales ca bulevardul Kiseleff este in aria locurilor protejate, iar cei de la Metrorex au cerut sa se tina cont si de planul magistralei 6, pentru a nu exista probleme.

Daca vreti sa va dati parerea pe marginea acestui proiect o puteti face pana pe data de 18 iulie 2013.

Daca aveti sugestii si opinii pe acest subiect le puteti transmite pe site-ul PMB, prin posta la adresa str. Splaiul Independentei nr. 291 - 293, Sector 6 - Directia Asistenta Tehnica si Juridica sau le puteti depune la Centrul de Informare al PMB, cu mentiunea: recomandare de proiect de act normativ.

Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera