Patinoarul Flamaropol pe lista lui Oprescu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

kings on ice
Patinoarul Mihai Flamaropol
a ajuns o ruina si nimanui nu-i pasa de el, poate doar celor care-l folosesc zi de zi. Dar cand vine vorba de reparatii, nimeni nu vrea sa-si asume raspunderea.

Secretarul general al FRHochei, Ferencz Portik, declara ca Patinoarul Flamaropol nu mai are nici apa calda, pentru ca exista o datorie la Radet. Iar presedintele Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, Carmen Tocala, spune ca nu are ce sa faca pentru ca Patinoarul se afla in administratia Federaratiei de Hochei: "Daca se gasesc in imposibilitatea de a administra patinoarul, acesta fie trebuie sa plece catre consiliul local, fie sa se intoarca la autoritate" declara Carmen Tocala.

Primarul Sorin Oprescu nu a ramas fara replica si a declarat ca se va implica in aceasta problema, dar ca nu anuntase nimic in aceasta privinta pentru ca refacerea Patinoarului Flamaropol era trecuta la capitolul surprize.

"Iti vine sa plangi, asa este. O sa ma apuc si de el, dar am vrut sa il trec la capitolul surprize. In asa fel incat sa se poata face si performanta, iar sambata si duminica sa fie prezenti si copiii. Vara, iarna, trebuie ca cei mici sa se invarta acolo, ca le face bine, miscarea face bine. Le iau pe toate si le dau inapoi comunitatii in perfecta stare. Dupa aia, sper sa fim in stare sa le si intretinem si, pe parcurs, in mod sigur vorbim si de performanta" declara Sorin Oprescu.

De la promisiuni la fapte e cale lunga. Speram totusi sa se faca ceva in aceasta privinta si sa nu fie numai vorbe in vant, mai ales ca pe Patinoarul Flamaropol ii primim pe Regii Ghetii si ne cam facem de ras.

Pe aceeasi tema:
2 comentarii

Patinoarul Flamaropol pe lista lui Oprescu
MARIA
#1 -

Comentariu nou

Asteptam ca Oprescu sa se apuce de treaba. E genul de om care se tine de cuvant!

Patinoarul Flamaropol pe lista lui Oprescu
Bia
#2 -

Succes!

Cu siguranta se va tine de cuvant cu tot ceea ce a promis. Patinoarul este pe maini bune!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera