Parcare subterana sub parcul Titan

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

parcare subterana
O noua parcare subterana cu 2 niveluri va fi construita sub parcul Titan. Aceasta va fi gata in aproximativ 12 luni si va avea o suprafata de 6350 metri patrati si 1000 - 1200 de locuri.

Avand aceasta suprafata, noua parcare subterana va fi aproape la fel de mare ca parcarea National Arena, dar mult mai mare decat parcarea de la Universitate. De ce este nevoie de o parcare subterana sub parcul Titan?

Noi ne gandim ca ar fi dragut ca atunci cand mergem in parc cu copiii sau cu persoane mai in varsta sa avem unde sa lasam masina, fara sa ne facem griji ca am parcat intr-un loc nepermis. Cam asta scrie si in raportul de specialitate care a stat la baza proiectului:

"Solutia parcarii subterane vine in intampinarea necesitatii de a nu afecta spatiul verde sau locurile de joaca si recreere din parc. Realizarea acestui obiectiv va duce la cresterea numarului de vizitatori prin oferirea unor facilitati care sa le permita accesul cat mai civilizat la dotarile parcului".

Capitala va avea o noua parcare subterana, sub parcul titan, costul lucrarii fiind estimat la 38.803.138 lei.
1 comentariu

Parcare subterana sub parcul Titan
Cavalary
#1 -

Comentariu nou

In loc sa descurajam prin toate mijloacele folosirea autoturismelor personale in afara situatiilor de urgenta (si mersul in parc clar nu e situatie de urgenta), noi o dam inainte cu strazi si parcari. ("That does seem to be the rule, doesn't it? Analyze the problem, choose whichever strategy makes least sense and then do it.")
Si sa vad ce-o mai face si asta cu parcul, ca abia terminase Negoita alalalt cu proiectul (care in mare parte a iesit bine) inainte sa-si incheie mandatul, acuma deh, trebuia sa nu se lase nici asta mai prejos si sa gaseasca ceva ce mai era de facut, tot acolo ca sa vada lumea ca el poate sa faca si mai mare, si mai mult, nu prin alte locuri lasate de izbeliste (chiar in acelasi parc de exemplu, zona dinspre statia de metrou Titan).

(Acu' sa vezi postacii USL-isti, daca vede vr-unul asta, ca si-au facut astia un sistem anul asta de il face pe al PDL-ului dinainte sa para joaca de copii.)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera