La primavara incepe marcarea si trasarea strazilor din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In principiu, nu mai exista motive pentru care strazile din Bucuresti nu ar putea fi marcate si trasate, incepand din aceasta primavara. Stim cu totii cum arata acum si ce periculos e traficul daca esti un sofer mai neexperimentat sau neatent. Se pare insa ca totul e ca si rezolvat, licitatia publica fiind deblocata.

"Finalizarea cu succes a acestui litigiu este in primul rand in beneficiul sigurantei cetatenilor Capitalei. Prin solutia favorabila a Curtii de Apel Bucuresti, Bucurestiul va avea indicatoare, sensurile de mers vor fi clar delimitate, trecerile de pietoni trasate, iar riscul accidentelor de circulatie va fi redus considerabil", a spus Robert Rosu, avocatul care a condus echipa de la Tuca Zbarcea & Asociatii care reprezinta Administratia Strazilor Bucuresti.

Reamintim: din 2011, procedura de atribuire a fost contestata de una dintre societatile amendate recent de Consiliul Concurentei, licitatiile publice fiind astfel blocate. Aceasta procedura avea ca scop proiectarea, executia si administrarea semnalizarii rutiere in Bucuresti, proiect estimat la 45 de milioane de euro.

Ne bucuram, dar in acelasi timp ne gandim cu groaza ca circulatia va fi paralizata in primavara, in timp ce se traseaza marcajele...

(sursa foto)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera