KFC deschide primul drive thru din Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Veste buna pentru gurmanzii iubitori de strips-uri si aripioare picante marca KFC: primul drive-thru din Bucuresti s-a deschis. Soferii norocosi sunt cei care au drum des pe Soseaua Mihai Bravu nr. 319.

Sa aiba, oare, vestita shaormerie din zona de ce sa se teama? Noi spunem ca, intr-adevar, concurenta e mare. Iata si cateva "detalii tehnice": restaurantul din Mihai Bravu se intinde pe o suprafata de 410 metri patrati si are 98 de locuri in sala.

KFC deschide primul drive-thru din Bucuresti KFC deschide primul drive-thru din Bucuresti KFC deschide primul drive-thru din Bucuresti

Totodata, va fi primul care dispune de un sistem de operare - comanda de tip fusion, prin care viteza cu care vom fi serviti creste cu 60 de secunde. Asta nu inseamna altceva decat ca clientii pot comanda fie de la case, fie de la kiosk-uri.

Cu toate ca este primul drive-thru din Bucuresti, in tara mai exista trei alte astfel de locuri, in Sibiu, Arad si Iasi. Pentru cel din Bucuresti, KFC a investit 700.000 de euro.

Ce putem sa zicem? O sa mergem sa-l incercam, cu siguranta. Voi?

(sursa foto: KFC Romania Facebook)
1 comentariu

KFC deschide primul drive-thru din Bucuresti
Andra
#1 -

dadada! cea mai buna veste a saptamanii

eu o sa dau iama in el sigur, mai ales ca fac 2 minute pana acolo

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera