In Cluj vor circula 5 autobuze electrice

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Anul acesta va avea loc o premiera nationala in Cluj: cinci autobuze electrice vor circula in municipiu in anul 2013. Anuntul a fost publicat pe pagina de Facebook a primarului Emil Boc.

Punerea in circulatie a autobuzelor electrice se va face in cadrul unui parteneriat romano-elvetian. Emil Boc a scris pe pagina sa de Facebook urmatoarele:

"Cluj-Napoca va beneficia de un parteneriat romano-elvetian printr-un program de imbunatatire a mediului inconjurator la care municipalitatea si-a depus candidatura in anul ce a trecut. Fondurile accesate prin program vor putea fi folosite pentru investitii in reabilitarea termica a unor cladiri din patrimoniul municipalitatii, scoli, gradinite sau reabilitarea statiilor de transport in comun. Pentru inceput, clujenii vor beneficia de 5 autobuze electrice in cursul anului 2013!"

O initiativa laudabila, pe care asteptam s-o vedem si pusa in practica, pentru ca la promisiuni si vorbe-n vant nu ne intrece nimeni.
3 comentarii

In Cluj vor circula 5 autobuze electrice
ana
#1 -

mda..

Imi place ca va luati aproape toate informatiile de pe facebook..si imi mai place ca la final de stire sau ce credeti voi ca e asta adaugati o propozitie asa..de umplutura..foarte interesant..a da..eram ironica!

In Cluj vor circula 5 autobuze electrice
Remus
#2 -

ana

Draga ana, de ce esti tu un hater?

daca iti displac articolele ce sunt postate pe metropotam.ro, atunci te invit sa te reintorci la cancan, libertatea, kanal d si insfarsit, alte surse prin care massmedia va arunca cu prostie si prost gust in voi.

cheers metropotam

In Cluj vor circula 5 autobuze electrice
Bianca
#3 -

mm

Ideea e interesanta si ar fi dragut daca chiar s-ar pune in aplicare..dar,cum ati spus si voi..la promisiuni si vorbe-n vant nu ne intrece nimeni.Sa vedem acum cum or sa decurga lucrurile.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera