In Bucuresti incep inscrierile copiilor pentru clasa pregatitoare 2013 - 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Parintii bucuresteni care au copii cu varsta corespunzatoare pentru clasa pregatitoare sunt anuntati ca de marti, 2 aprilie, incep inscrierile. Acestea dureaza timp de trei saptamani.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca inscrierile se vor putea face in cadrul a 185 de unitati scolare.

Numarul claselor pregatitoare, in Bucuresti, pentru anul scolar 2013 - 2014 va fi de 476 si daca nu vor fi suficiente pentru numarul copiilor care vor fi inscrisi, cei de la ISMB au precizat ca vor rezolva problema.

Inscrierea in clasa pregatitoare se poate face si online, cererile tip urmand sa fie publicate pe site-ul Ministerului Educatiei incepand de marti.

De asemenea, parintii au oportunitatea ca in perioada 30 martie - 7 aprilie sa viziteze unitatile de invatamant care au clasa pregatitoare pentru a discuta cu cadrele didactice.

Lista cu scolile care au clasa pregatitoare o puteti analiza aici. Daca sunteti pus in aceasta situatie detalii despre inscrierea in clasa pregatitoare gasiti aici.




Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera