Gradina Zoologica din Bucuresti se extinde pe o suprafata de 10 ori mai mare

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Gradina Zoologica din Bucuresti urmeaza sa se extinda pe o suprafata de zece ori mai mare decat in prezent. Astfel, cele 57 de hectare din Padurea Baneasa se vor transforma intr-un Bio Parc Zoo.

Primaria spune ca gradina zoologica, in forma ei actuala, nu corespunde normelor europene. Extinderea nu numai ca va rezolva aceste probleme, dar va permite si imbogatirea colectiei de specii si subspecii, precum si cresterea numarului de exemplare de animale de la 1839 la 7000.

Gradina Zoologica din Bucuresti se extinde pe o suprafata de 10 ori mai mare Gradina Zoologica din Bucuresti se extinde si devine Bio Parc Zoo

Mai aflam ca Padurea Baneasa se va transforma intr-o zona de agrement, iar Parcul Bio va fi impartit in zone tematice.

Curiosi cam cat ar costa toata distractia si in cat timp s-ar realiza? Consilierii locali estimeaza costurile undeva in jurul sumei de 473 de milioane de lei, iar durata lucrarilor - 8 ani.

Ideea e buna si - sa speram - avantajeaza animalele, carora le vor fi imbunatatite conditiile de trai. Pe de alta parte, chiar daca nu ne pricepem prea mult la estimari, timpul necesar amenajarii Parcului Bio ni se pare enorm. Voua nu?

Ce parere aveti de aceasta decizie?

(susa foto)
2 comentarii

Gradina Zoologica din Bucuresti se extinde pe o suprafata de 10 ori mai mare
Oana
#1 -

laude si multumiri

singurul lucru care mai poate "avantaja" bietele alea animale tinute in custi de 2 pe 2 de ani de zile e un glont in cap. uraa, multumim primariei pentru si mai multe animale inchise dupa gratii pentru extraordinara si educativa noastra placere. era exact ce lipsea societatii romanesti.

Gradina Zoologica din Bucuresti se extinde pe o suprafata de 10 ori mai mare
Roxa
#2 -

Comentariu nou

Nici nu e clar daca bietele animale de acum mai apuca "paradisul". 8 ani? For fuck's sake, e o gradina zoologica, nu Canalul Dunare - Marea Neagra.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera