Exista focare de plosnite de pat in Bucuresti - Ce trebuie sa faci ca sa scapi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In Bucuresti exista zone infestate cu plosnite de pat, dar nu se pune problema unei "invazii", a fost asigurarea care ne-au dat-o cei de la Directia de Sanatatea Publica a Municipiului Bucuresti dupa ce ne-am exprimat ingrijiorarea cu privire la cresterea numarului acestor insecte.

Expertizele au evidentiat ca in ultima vreme extinderea arealului de raspandire a insectei plosnitei de pat, in Capitala.

Plosnita de pat este o insecta producatoare de disconfort psihic omului, dar si ectoparazit nocturn hematofag (traieste pe pielea omului sau animalelor si se hraneste cu sangele lor) si poate infesta orice fel de locuinta, raspandindu-se usor de la un habitat la altul, prin mutarea mobilierului si a lucrurilor infestate.

Cum scapati de plosnitele de pat...

Cei de la Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti vor lua in evidenta locuintele unde exista un focar cu plosnite de pat, asa ca in cazul in care aveti probleme nu ezitati sa ii contactati.

Daca sunteti in aceasta situatie neplacuta trebuie sa faceti permanent curatenie in spatiile de locuit sau de lucru si sa aplicati masuri de combatere a insectelor, adica dezinsectie chimica si insecticide.

Daca ati fost muscati dezinfectati locul si daca apar complicatii (iritatii, mancarime, eczeme) mergeti la medic.
2 comentarii vrei sa comentezi?

Exista focare de plosnite de pat in Bucuresti - Ce trebuie sa faci ca sa scapi
PestControl Expert
#1 -

cum sa scapi de ploniste
Dezinsectia impotriva plosnitelor este foarte pretentioasa. O pulverizare cu pompa nu este suficient si nu pentru ca e insecticidul n-are fi suficient de "tare" ci pentru ca plosnitele se ascund. Hranirea la aceste insecte parazite se face rar, ele rezistand perioada lungi fara hrana deci, trebuie ajuns in ascunzisurile lor.... detalii mai multe pe http://www.pestcontrol-expert.ro/solutii-impotriva-plosnitelor.html
Exista focare de plosnite de pat in Bucuresti - Ce trebuie sa faci ca sa scapi
Compania DDD
#2 -

Dezinsectie Plosnita de pat

Apelati cu incredere la ajutorul unei firme de dezinsectie in lupta contra plosnitei de pat. O companie autorizata, specializata in combaterea plosnitei de pat foloseste substante si aparatura profesionala, iar ca si costuri si stres cu siguranta scapati mai ieftin apeland la profesionisti.
Compania DDD este prima si singura firma DDD din Romania autorizata in prestarea serviciilor de dezinsectie si deratizare ce foloseste aparatul ecologic CIMEX ERADICATOR ca si alternativa, la fel de sigura, la dezinsectia chimica contra plosnitei de pat.
Accesati site-ul cel nou al companiei noastre pentru mai multe detalii despre combaterea plosnitei de pat www.0219662.ro

d'ale zilei...

Intentionati sa votati la alegerile prezidentiale din toamna?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera