Exista focare de plosnite de pat in Bucuresti - Ce trebuie sa faci ca sa scapi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In Bucuresti exista zone infestate cu plosnite de pat, dar nu se pune problema unei "invazii", a fost asigurarea care ne-au dat-o cei de la Directia de Sanatatea Publica a Municipiului Bucuresti dupa ce ne-am exprimat ingrijiorarea cu privire la cresterea numarului acestor insecte.

Expertizele au evidentiat ca in ultima vreme extinderea arealului de raspandire a insectei plosnitei de pat, in Capitala.

Plosnita de pat este o insecta producatoare de disconfort psihic omului, dar si ectoparazit nocturn hematofag (traieste pe pielea omului sau animalelor si se hraneste cu sangele lor) si poate infesta orice fel de locuinta, raspandindu-se usor de la un habitat la altul, prin mutarea mobilierului si a lucrurilor infestate.

Cum scapati de plosnitele de pat...

Cei de la Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti vor lua in evidenta locuintele unde exista un focar cu plosnite de pat, asa ca in cazul in care aveti probleme nu ezitati sa ii contactati.

Daca sunteti in aceasta situatie neplacuta trebuie sa faceti permanent curatenie in spatiile de locuit sau de lucru si sa aplicati masuri de combatere a insectelor, adica dezinsectie chimica si insecticide.

Daca ati fost muscati dezinfectati locul si daca apar complicatii (iritatii, mancarime, eczeme) mergeti la medic.
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera