Cutiile de aerisire din Piata Universitatii se inlocuiesc

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Asa cum v-am promis, va tinem la curent cu ce se mai intampla cu reamenajarea Pietei Universitatii. V-am povestit deja despre cutiile de aerisire pentru parcarea subterana, pentru care se pare ca s-a gasit, in prezent, o solutie: acestea vor fi inlocuite.

Reamintim: arhitectii erau suparati pentru ca proiectul initial prevedea ca aceste guri de ventilatie sa fie mai mici, nu inainte de un metru, asa cum au fost cele aduse deja in Piata Universitatii. Dupa ce toata lumea a sesizat gafa care urma sa strice aspectul si identitatea arhitecturala a proiectului, se pare ca s-a ajuns la o solutie de compromis.

Cutiile de aerisire din Piata Universitatii se inlocuiesc Cutiile de aerisire din Piata Universitatii se inlocuiesc

Muncitorii din zona au confirmat pentru Hotnews ca au fost taiate de la baza cele sapte cutii, urmand a fi inlocuite. Nu se stie inca daca solutia va fi mai buna sau mai proasta, deoarece nimeni nu pare sa dea inca niciun fel de informatie.

Noi speram ca, totusi, Primaria Capitalei a decis sa aloce bugetul necesar cumpararii cutiilor de aerisire initiale, care erau de trei ori mai mici, dar de trei ori mai scumpe. Voi ce credeti ca o sa se intample?
1 comentariu

Cutiile de aerisire din Piata Universitatii se inlocuiesc
marius
#1 -

Comentariu nou

Pacat ca Oprescu si-a batut joc de un simbol al capitalei.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera