Cursuri gratuite de fotbal si alte sporturi pentru copiii din Sectorul 6

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Copiii si adolescentii din Sectorul 6 au oportunitatea sa participe la cursuri gratuite de scrima, baschet, snooker, tenis de camp, fotbal sau arte martiale incepand cu luna aprilie, in cadrul proiectului Liga Tinerilor Sportivi.

Cursurile se vor desfasura in locatii specializate, cu program flexibil si sub indrumarea unor instructori calificati, ne-au anuntat cei de la primaria Sectorului 6.

Proiectul Liga Tinerilor Sportivi a fost initiat pentru a combate abandonul scolar, consumul de alcool sau droguri, comportamentele antisociale, actiuni ce pot afecta viitorul copiilor si adolescentilor din comunitate.

Concomitent, programul ofera celor interesati ocazia de a participa la o serie de activitati sportive, in scopul petrecerii timpului liber si al cultivarii propriilor talente, in functie de varsta: scrima: 6-9 ani; baschet: 9-14 ani; snooker: 11-18 ani; tenis: 6-9 ani; fotbal: 13-18 ani sau arte martiale: 5-16 ani.

Parintii care vor sa isi inscrie copiii pot trimite un email la adresa dgaspc6@yahoo.com sau pot suna la  numarul de telefon 021.317.63.11.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera