Cum va arata cinematograful Favorit dupa renovare (poze)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Intr-o sedinta de ieri, reprezentantii Primariei au aprobat bugetul care urmeaza sa fie directionat catre reconstructia si extinderea cinematografului Favorit din Drumul Taberei. Suma alocata este de 11.054.000 de lei, adica aproape 2,6 milioane de euro.

Daca cinematograful Favorit va fi renovat intocmai dupa planurile din pozele pe care le aveti in articol, cu sali de cinema si de spectacole, cafenele, restaurante si pereti miscatori, atunci este foarte posibil ca zona Drumul Taberei sa devina un punct de atractie al Bucurestiului, mai ales ca si Parcul Moghioros urmeaza sa fie modernizat, ca sa nu mai pomenim si de lucrarile la metrou.

Se asteapta ca lucrarile sa fie finalizate in doi ani, dar, pentru ca traim in Romania, oricat de mult ne-am dori, nu putem sa credem acest lucru.

Proiectantul Centrului Cultural European Favorit (asa se pare ca se va numi), Radu Teaca, a declarat ca acesta va fi o constructie ultramoderna, chiar daca se bazeaza pe vechea constructie.

De asemenea, acesta a mai declarat:

"Prin acest proiect nu am vrut sa le oferim oamenilor doar o terasa de bitum, incercam sa le oferim o structura care poate fi privita din toate partile. Toate spatiile intermediare sunt in directa legatura cu spatiile din fata, o multifunctionalitate a salilor este absolut necesara".

Chiar speram ca Cinematograful Favorit sa se renoveze si sa arate ca in pozele de mai sus. Ar fi pacat sa ramana tot in paragina.

Vezi mai multe poze
3 comentarii

Cum va arata cinematograful Favorit dupa renovare (poze)
Gxg
#1 -

unde sunt pozele

cred ca aveti o eroare pe pagina..

Cum va arata cinematograful Favorit dupa renovare (poze)
Andrei
#2 -

demolare

Ce renovare ca e vorba de o demolare. Mai bine il lasa pe asta care e acum.

Cum va arata cinematograful Favorit dupa renovare (poze)
karol
#3 -

Comentariu nou

Abureala totala, domnule primar, o sa va aduceti aminte de proiectul asta la viitoarele alegeri. Bataie de joc ! Nu va pasa decat de voi !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera