Cum poti sa plantezi brazi in Bucuresti cu ajutorul primariei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ti-ai cumparat bradut natural in ghiveci ca sa nu mai ai batai de cap cu pomul de Craciun? Ghiveciul a devenit neincapator sau bradutul te incomodeaza in casa? Nu-i nimic, acum poti sa-l plantezi in natura, in apropierea blocului tau din Bucuresti, iar primaria te ajuta cu asta.

Primaria Sectorului 6 al Capitalei este prima care se ofera sa sprijine aceasta initiativa. Administratia Domeniului Public a pus la dispozitie un numar de telefon - 021.410.16.81 - in scopul deplasarii unui reprezentant la locul in care se doreste a fi facuta plantarea bradului.

Cum poti sa plantezi brazi in Bucuresti cu ajutorul primariei Cum poti sa plantezi brazi in Bucuresti cu ajutorul primariei

Noi am sunat astazi la acest numar; ne-a raspuns un domn dragut care ne-a confirmat ca totul este gratuit, asa ca va indemnam si pe voi sa sunati fara griji! Puteti sa telefonati incepand de la ora 8 dimineata.

ADP Sectorului 6 da si cateva sfaturi pentru ca plantarea bradului sa se faca cu succes:

- inainte de plantarea propriu-zisa, bradul trebuie mutat in balcon sau garaj, pentru a se obisnui cu aerul mai rece din exterior;
- locul plantarii trebuie ales cu grija, pentru ca bradul sa nu fie expus direct razelor soarelui sau vantului;
- ar fi bine ca bradul sa fie plantat intr-o zona in care sunt mai multi copaci gata crescuti.

Speram ca informatiile v-au fost utile si abia asteptam sa vedem puieti de brad plantati in fata blocurilor din Sectorul 6. Speram ca si celelalte primarii de sector sa puna la dispozitie resurse pentru ceva asemanator.

(sursa foto)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera