Cum arata noile garnituri de metrou care vor circula in subteranul Capitalei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Anul trecut, cam pe aceeasi vreme, Metrorex anunta achizitionarea a 16 trenuri noi de metrou. Trenurile au in total 96 de vagoane si vor inlocui garniturile vechi de tip IVA. Acestea trebuiau sa ajunga in subteranul bucurestean pana la sfarsitul anului 2012. Deocamdata, a fost anuntata aducerea in Bucuresti a opt garnituri de metrou noi.

Noile metrouri care vor circula in subteranul Capitalei sunt produse de compania spaniola Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF) si urmeaza sa fie puse in circulatie din 2013 si vor inlocui treptat modelele vechi de garnituri de tip Astra.

Cum arata noile garnituri de metrou care vor circula in subteranul Capitalei Cum arata noile garnituri de metrou care vor circula in subteranul Capitalei

Trenurile CAF vor fi echipate cu geamuri rabatabile, ventilatie fortata, sisteme de informare a calatorilor si vor avea locuri speciale pentru transportul bicicletelor. Acestea au sase vagoane unite prin burduf.

Pentru cei care au folosit metroul din Barcelona, acestea nu vor veni ca o surpriza, pentru ca noile garnituri de metrou sunt identice cu cele din BCN.

Noile trenurile vor fi asamblate la Bucuresti, iar pentru achizitionarea acestora Metrorex va plati 244.160.000 lei fara TVA.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera