Cum arata carnea de la McDonalds inainte de a ajunge in sandvisul cu porc si hrean

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


O poza care prezinta felul in care arata carnea de la McDonald's inainte de a ajunge in sandvis a facut senzatie pe net saptamana aceasta.

Poza prezinta o bucata de McRib, inghetata si care are mai mult aspect de talpa de cizma, decat de carne de porc.

In Marea Britanie sau Statele Unite sandvisurile McRib nu fac parte din meniul fix de la McDonald's, acestea aparand si disparand la anumite intervale de timp.

Daca va ganditi ca la noi nu exista sandvisuri McRib, va inselati. Echivalentul unui McRib este sandvisul cu porc si hrean.

Reteta sandvisului cu porc si hrean din meniurile McDonald's din Romania spune asa: "1 felie de carne McRib preparata pe grill, sos de mustar cu hrean, ceapa alba taiata marunt, felii de castraveti murati, chifla."


McRib, foto Wikipedia                                                                                          Sandvis cu porc si hrean, foto McDonald's

De asemenea, bucata de carne de porc pentru sandvisurile de la Mc contine in jur de 70 de ingrediente, iar carnea este de fapt carne de porc tocata de slaba calitate (tendoane, piele, grasimi etc.) amestecata cu apa si sare.

U.S. Food activist Anthony Gucciardi dissects a McRib

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera