Cea mai mare instalatie de Craciun de interior din lume, aprinsa din nou in Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stiati ca Bucurestiul se poate mandri cu cea mai mare instalatie de beculete de Craciun din lume? De interior si intr-un mall, ce-i drept, dar asta nu o face mai putin interesanta. Luminitele vor fi aprinse din nou, in mall-ul Sun Plaza din Berceni, incepand de astazi, 15 noiembrie.

Anii trecuti, primarul Sectorului 4, Cristian Popescu 'Piedone', se mandrea cu nici mai mult, nici mai putin de 449.658 de beculete. Nu stim daca intre timp s-au mai ars dintre ele, dar recordul ramane in picioare, acesta fiind omologat de un reprezentat al Guinness World Records in urma cu doi ani.

Cea mai mare instalatie de Craciun de interior din lume, aprinsa din nou in Bucuresti Cea mai mare instalatie de Craciun de interior din lume, aprinsa din nou in Bucuresti

La inaugurarea din acest an vor conta Corul Scolii de Muzica "George Enescu", Andra si Hi-Q, iar amfitrionul evenimentului va fi Marius Vizante. Se vor mai organiza, in plus, tombole si concursuri cu premii. Totul va incepe la ora 18.00.

Noi am trecut si anii trecuti prin Sun Plaza sa vedem renumita instalatie si nu ni s-a parut chiar atat de spectaculoasa, din simplul motiv ca in Sun Plaza luminile straluceau oricum destul de puternic (poate de-acolo vine si denumirea de Sun Plaza). Anul acesta poate ar fi o idee buna ca intensitatea acestora sa fie ceva mai redusa, pentru ca beculetele de Craciun sa poata fi admirate cum trebuie.

Voi ce credeti, e o idee buna sa consumam atata curent cu ocazia sarbatorilor?

(sursa foto: evz.ro)

2 comentarii

Cea mai mare instalatie de Craciun de interior din lume, aprinsa din nou in Bucuresti
Rodica
#1 -

Comentariu nou

Prea multa risipa inutila de resurse.Asta nu o sa ii faca pe oameni mai frumosi sufleteste, desi cam la asta ar trebui sa se rezume Craciunul. Se putea infrumuseta si altfel, poate chiar cu mai putine beculete. Si tocmai ce am prezentat azi la facultate un refereat despre gestionarea resurselor, dezvoltarea economica si durabila. Pai daca am face toti ca in situatia articolului, nu am mai ajunge nicaieri cu bine. Si vorba voastra, daca iluminatul din Sun Plaza va straluci mai tare decat beculetele, atunci sunt puse degeaba.

Cea mai mare instalatie de Craciun de interior din lume, aprinsa din nou in Bucuresti
Andreea Eater
#2 -

Arata super, dar...

tone de deseuri, milioane de brazi taiati si o mare risipa de energie... cam asta reprezinta acum Craciunul.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera