Ce valoare o sa aiba voucherele H&M primite pe haine vechi

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Va spuneam in urma cu o luna ca, incepand cu luna februarie 2013, la H&M va incepe programul "Rabla la haine". Asta inseamnand ca se vor da vouchere pentru hainele vechi care vor fi aduse la oricare dintre reprezentantele H&M.

Indiferent de grandul de uzura sau de brand, cei care vor duce haine vechi vor primi vouchere cadou pe care le vor putea utiliza in magazinele H&M. In Marea Britanie H&M ofera 5 lire pentru fiecare sacosa de haine, dar nu poti duce decat doua pe zi. De asemena, voucherul este valabil sase luni, insa reducerea devine activa doar cand valoarea cumparaturilor depaseste 30 de lire.

In Irlanda valoarea voucher-ului este de 5 euro. In Romania, voucherul ar putea avea o valoare intre 20 si 25 de lei, iar discount-ul ar putea fi aplicat doar cand suma cumparaturilor ar depasi 100 - 150 lei.

Deci, daca tragem linie si adunam, nu e o campanie chiar atat de avantajoasa pentru cumparator, mai ales ca, cel mai probabil, reducerea nu va putea fi aplicata daca cumperi produse deja reduse. In orice caz, programul de reciclare se va desfasura in toate magazinele H&M din Romania, iar din hainele colectate se va face o noua colectie

Cum vi se pare aceasta campanie?
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera