Carti gratuite in metroul bucurestean

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nu cu foarte mult timp in urma va povesteam despre biblioteca digitala din statia de metrou Piata Victoriei si spuneam cat de frumos ar fi daca ar exista o biblioteca digitala, dar gratuita, in fiecare statie de metrou. Ei bine, acest lucru s-a intamplat, la o scara mai mica, dar foarte promitator. 

Libraria online BookLand a incheiat un parteneriat cu Metrorex prin care, pana in luna decembrie, ofera calatorilor posibilitatea sa rasfoiasca gratuit, 60 de titluri in timpul calatoriei cu metroul.


sursa foto

Bucurestenii care circula cu metroul pe magistrala Dristor 2- Republica pot gasi la marginea fiecarui rand de scaune carti pe care le pot citi pe durata calatoriei. Acestea au fost legate de bare cu lanturi. In functie de feedback initiativa celor de la Bookland se poate extinde si pe restul magistralelor.

Printre titlurile pe cartile pe care le putem citi gratuit la metrou se numara: Cel mai iubit dintre pamanteni, David Copperfield, Mic dejun cu Mick Jagger sau Terapiile alternative – Aromaterapia.
 

Totodata, posesorii de smartphone-uri pot descarca gratuit romanul Eu sunt numarul patru al lui Pittacus Lore, aparut la Nemira, scanand codurile QR de pe manerele de sustinere.
1 comentariu

Carti gratuite in metroul bucurestean
Cami
#1 -

Comentariu nou

ideea e buna, doar ca nu in zilele noastre, aici; ceva asemanator e in metrourile din viena, doar ca sunt reviste, nu carti. si nu sunt legate cu lanturi, ci doar agatate. iar o revista pe luna august oferita pe 1 poate fi citita si in ziua de 30 a lunii, pe cand o carte, in bucuresti, devine tentanta...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera