Carrefour a lansat primul sistem online de comenzi si livrari la domiciliu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa ce Cora a avut o tentativa timida de a permite clientilor sa isi faca cumparaturile online, cei de la Carrefour lanseaza primul sistem online de comenzi si livrari la domiciliu din Romania - insistand exact pe partea care lipsea pe coradrive.ro.

Daca la Cora trebuia sa mergi pana la magazin ca sa-ti ridici pachetul de cumparaturi, lucru care sfideaza tot scopul unui site online de shopping, Carrefour se lauda ca iti trimite acasa coletul.

Sistemul online de comenzi este disponibil la carrefour-online.ro, insa oferta este, cel putin deocamdata, foarte limitata, comparativ cu gama de produse care poate fi gasite in magazine.

Comenzile se pot face la orice ora din zi sau din noapte, insa livrarile vin doar a doua zi, de luni pana vineri intre orele 14:00 - 22:00, iar sambata intre 10:00 si 15:00. Dupa ce finalizati comanda, un reprezentant Carrefour o sa va sune pentru confirmare. Indiferent de suma, livrarea la domiciliu costa 15 lei.

Noi nu am testat inca serviciul, dar planuim sa o facem in viitorul apropiat. Deocamdata site-ul se afla in versiunea beta, asa ca s-ar putea ca anumite functionalitati sa nu mearga. Cu toate astea, ni se pare un pas inainte pentru societatea 2.0 in care pretindem ca traim. Suntem curiosi cum o sa fie.

(sursa foto)
4 comentarii

Carrefour a lansat primul sistem online de comenzi si livrari la domiciliu
Stef
#1 -

Mici observatii

// Magazinul are 7000+ SKU-uri active
// Nu stiu ce magazin online ofera livrarea in aceeaisi zi...
// Nu stiu ce magazin online ofera selectarea intervalului de livrare?
// Suma de livrare este super acceptabila avand in vedere ca in general "magazinele" care vand bilete la spectacole cer minim 10-12 RON livrarea pentru 2 foi de hartie..
// Nu sunteti sunati de un reprezentant Carrefour decat atunci cand intervine o eroare. In rest beneficiati de update live la statusul comenzilor.
// timpul salvat prin acest serviciu este imens.

Enjoy! :)

Carrefour a lansat primul sistem online de comenzi si livrari la domiciliu
alecx
#2 -

extraordinar

super. acum au posibilitatea si timpul lefer( 24 ore) sa pregateasca ceea ce expira sau a expirat, noi etichete,noi termene de garantie,etc. inainte am auzit ca se faceau in depozitele lor,seara. acum au posibilitatea de a calcula exact fiecare comanda,produs . mai este nevoie si de alte pacaleli,decat cele de la raf,unde un pret este afisat,apoi cand mergi la casa, nu se vede mica diferenta de 0,2-0,5 bani,nu stai sa te uiti exact ca un plic de piper este 0,6 ron dar la casa bate 0.85. atentie la produsele expirate care sunt mereu reetichetate !

Carrefour a lansat primul sistem online de comenzi si livrari la domiciliu
Ada
#3 -

Carrefour Online

Intr-adevar, lansarea Carrefour Online este un plus pentru noi insa si pentru ei tinand cont de faptul ca au ramas cu o gramada de mega constructii la iesire de Bucuresti ce nu mai sunt la fel de atractive din punct de vedere al locatiilor ca urmare a deschiderii de noi mall-uri unde ei nu si-au facut intrare (ma refer la Promenada, AFI, Military Shopping Centre, noul mall din Pantelimon) + a noilor constructii de magazine Kaufland ce a devenit deja nr.1 Iar cu si Mega in ultimii 3 ani a redus simtitor adaosul comercial bazandu-se pe volum si pe nr. mare al magazinelor de proximitate, poate reprezenta salvarea grupului francez pe piata romaneasca. Un agent economic ce abia invinsese metro-ul ca apoi sa se mentina pe linia de plutire (crestere usoara de 2% in 2013 si scadere de 3% in 2014 primul trimestru) doar prin deschiderea de noi puncte in sistem fransiza. Faptul ca este pilot doar in bucuresti este un minus, rezultatele ce ar fi putut sa le aiba din teritoriu unde nu iti vine sa mergi 60 de km pana la un hypermarket, nu vor veni prea curand. Pentru ca in bucuresti din 10 in 10 minute de mers cu masina este un carrefour, si cu mici exceptii majoritatea nu merg pe plus, sau cel putin pe plusul dorit de actionari.

Carrefour a lansat primul sistem online de comenzi si livrari la domiciliu
marius
#4 -

doresc informatii despre livrare la domiciliu in Cluj

doresc informatii despre livrarea in CLUJ

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera