Bucuresti - S-au cheltuit 55 milioane de euro pentru 3 kilometri construiti la Bulevardul Uranus

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lucrarile la Bulevardul Uranus sunt gata doar pe un sfert desi termenul de finalizare este sfarsitul lunii octombrie. Si nu doar asta este problema, ci si faptul ca pana in prezent s-au cheltuit pana acum 55 milioane de euro pentru 3 kilometri de drum.

Adica peste 18 milioane de euro pentru un kilometru, in conditiile in care un kilometru de autostrada in tara costa in medie 5 milioane de euro.

Asta dupa ce Oprescu anunta in iulie cand vor circula bucurestenii pe Buzesti - Berzei - Uranus si cand va fi reabilitat Arcul de Triumf si Observatorul Astronomic

Nefinalizarea lucrarilor este una dintre multele promisiuni neindeplinite facute de Primarul Capitalei Sorin Oprescu. De exemplu, Metropotam atragea recent atentia ca Primaria Capitalei nu a inceput lucrarile de reabilitare a Arcului de Triumf.

Tot pentru construirea acestui bulevard Hala Matache a fost demolata la sfarsitul lunii martie. Primaria Bucuresti anunta atunci ca este de fapt o relocare, care s-a facut pe baza unei autorizatii. Drept urmare s-a iscat un mare scandal: Cum s-a ajuns la demolarea Halei Matache si cine este de vina.

Bulevardul Uranus ar trebuie sa traverseze Capitala din centru pana in sud, dar sa nu va faceti iluzii ca va fi gata anul acesta, desi lucrarile au inceput acum 3 ani.

Sursa foto, sursa thumb
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera