Bucurestenii pot consulta pe o harta interactiva proiectele imobiliare din oras

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In Bucuresti se construieste mult. Fie ca este vorba de proiecte initiate chiar de Primaria Capitalei, fie ca este vorba de dezvoltatori privati.

De exemplu, prin PIDU autoritatile locale vin cu un concept integrat ce urmareste pe langa  fluidizarea traficului, de a da o calitate mai buna spatiului public si traseelor pietonale, de a face o conexiune mai buna intre nodurile de transport in comun, de a repara niste rupturi care exista in structura urbana  din cauza proiectelor din anii ‘80 ce au destructurat o treime din Bucurestiul vechi.

Probabil in incercarea de a face un exercitiu de transparenta, cei de la Primaria Capitalie au pus la dispozitia voastra o harta interactiva, pe care o gasiti aici, prin care puteti afla ce se construieste in Sectorul in care locuiti.

Pe harta veti afla care sunt Planurile Urbanistice Zonale aprobate si in curs de aprobare, Planurile Urbanistice de Detaliu, autorizatiile de construire emise si certificatele de urbanism.

Zonele unde se construieste deja, pentru ca au primit aprobare de la Primaria Capitalei, sunt semnalate cu mov si zonele delimitate cu maro sunt cele incadrate ca zone protejate.

Ca sa aflati mai multe detalii despre proiect trebuie sa va faceti cont.
1 comentariu

Bucurestenii pot consulta pe o harta interactiva proiectele imobiliare din oras
adina
#1 -

Comentariu nou

Pacat ca primaria bucuresti nu isi face alt site, cel de acum este din 1996, chiar nu are Sorin Oprescu cateva sute de euro pentru realizarea unui site care sa reprezinte Bucurestiul ?

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

d'ale zilei...

Ai spirit civic?
|Rezultate|Alte sondaje

Descopera